About Me

Vrouw, 2 kinderen jongens , gescheiden en hertrouwd, hou van lopen , eten en gezelligheid, minder fan van poetsen, behoorlijk chaotisch wat spijtig genoeg de 2 kinderen geërfd hebben

Monday, December 19, 2016

Snelheid: het plan

En toch wil ik sneller worden , blijkbaar is mijn basis toch niet wat het zou moeten zijn. Dus verandering van tacktiek, 4 maal lopen per week een keer 5 km met interval, 2 maal 10 km waarvan 1 maal met een paar snellere 500 meters en een maal per week 15 km. Dat een aantal weken volhouden en zien wat dat geeft. 
Vorige week 3 maal gelopen:
14/12 :4.39 km; 6.01 de km; 27 hoogtemeters
16/12 : 9,12 km; 5.56 de km; 79 hoogtemeters
17/12: 9,36 km: 5.53 de km; 69 hoogtemeters


Dus hoe verder ik loop hoe sneller 😉 hoewel niet echt veel verschil natuurlijk maar toch. De vierde keer op zondag lopen ging niet, migraineaanval. Het was sowieso puzzelen deze week. Twee kinderen in examens en de jongste eerste jaar middelbaar en veel steun nodig en bijna fulltime werken (woensdagnamiddag vrij) dus het was druk maar toch 3 maal gegaan of beter gelopen. Volgende week zijn de kinderen bij hun papa en dan mis ik ze enorm maar dat geeft me de kans om misschien aan de 40 km te komen.

Sinds kort kom ik af en toe bij Nike en in de periodes dat ik veel loop kan ik de loopkledij echt niet weerstaan. Een van de dingen die ik kocht was een vestje zonder mouwen en daar ben ik heel blij mee. Grote zakken voor mijn iphone 7 plus zodat ik met Spotify kan lopen en warm thv lichaam want dons en koeler thv de armen wat ik graag heb. De broek is ook van Nike en recente aankoop,t-shirt ouder en van ander merk maar al sla je me dood , weet niet welk.
No comments:

Post a Comment