About Me

Vrouw, 2 kinderen jongens , gescheiden en hertrouwd, hou van lopen , eten en gezelligheid, minder fan van poetsen, behoorlijk chaotisch wat spijtig genoeg de 2 kinderen geërfd hebben

Wednesday, June 7, 2017

Luna

Sinds 2 jaar en 5 maanden hebben we een hond, een Boomer wat eigenlijk niet en toch alles zegt. Het is geen rashond maar een kruising tussen vermoedelijk Maltezer en Terriër.

Blijkbaar zijn er katten en hondenmensen, ik ben eigenlijk beide, of eigenlijk ben ik een dierenmens.  Sommige mensen die jaren een hond gehad hebben nemen nu geen hond meer, de vrijheid om te doen wat je wil zonder nadenken is een luxe. Een hond is ook wel "werk" maar vergt niet elke relatie werk? Hoewel het wandelen met de hond eigenlijk ook goed is voor jezelf en zonder hond zou je toch maar sneller in je zetel kruipen, ik toch :-). En zoals ik de kinderen vroeger naar de opvang deed, doe ik nu de hond elke dag naar mijn mama want een hele dag alleen is zielig. Behalve woensdag dan blijft hij thuis, vermits ik maar een halve dag werk en samen met de kinderen thuis ben in de namiddag. Op vakantie mag ze mee maar als het niet kan gaat ze naar mijn ouders.
Dus ja, het is af en toe een gedoe, maar dat zijn kinderen ook :-)  En in tegenstelling tot kinderen zijn honden altijd blij als ze jou zien, niemand kan zo troosten als een hond zonder te kijken naar de oorzaak van het verdriet. Nieuwe samengestelde gezinnen zijn soms moeilijk, ook het onze, vaak , maar over de hond is iedereen het eens , het is de liefste schattigste hond die er bestaat en een beetje de lijm die ons samenhoudt.

No comments:

Post a Comment