About Me

Vrouw, 2 kinderen jongens , gescheiden en hertrouwd, hou van lopen , eten en gezelligheid, minder fan van poetsen, behoorlijk chaotisch wat spijtig genoeg de 2 kinderen geërfd hebben

Tuesday, June 6, 2017

Er is nog iets buiten lopen

Ja ik doe nog iets anders buiten werken en lopen, zo ging ik van vrijdag 28/5 tot zondag 30/5 naar Milaan samen met partner en een ander bevriend koppel. Met Ryanair vertrokken vanuit Keulen-Bonn naar Bergamo, Milaan. Slechts iets meer dan een uurtje vliegen, dan met een bus die we op voorhand geboekt hadden richting centrum op een uur en dan nog eventjes stappen tot aan het hotel.
De bedoeling van de trip was shoppen , en dat hebben we dan ook gedaan.Maar we hebben ook lekker gegeten,En ter compensatie veel gewandeld, elke dag meer dan 20000 stappen en vele leuke dingen gezien, zelfs de tijdrit van zondag. Tot groot plezier van vriend wiens grootste plezier de koers is, spijtig genoeg konden we Dumoulin niet zien omdat we onze vlucht moesten halen.


Ons hotel was oké voor 2 nachten, het is te zeggen de kamer was ruim en er was voldoende kastruimte, de badkamer was oké maar alleen zaten we op de 7 de verdieping en hadden dus slechts een klein zolderraampje. Voor ons niet echt erg omdat we weinig op de kamer verbleven, maar voor een langere periode is een raam met een uitzicht en eventueel terras toch leuker. Het ontbijt was uitgebreid en zeer goed, van vers fruit tot koffiekoeken en brood over muesli en eieren en spek. Eigenlijk te veel om op te noemen. 

Al bij al zeker voor herhaling vatbaar, ter informatie de buit voor mij een handtas en 2 paar schoenen. 

No comments:

Post a Comment