About Me

Vrouw, 2 kinderen jongens , gescheiden en hertrouwd, hou van lopen , eten en gezelligheid, minder fan van poetsen, behoorlijk chaotisch wat spijtig genoeg de 2 kinderen geërfd hebben

Tuesday, May 16, 2017

Dat viel niet mee...

Zoals de titel al aangeeft, het viel niet mee. En naderhand kan ik 2 oorzaken aanduiden namelijk de voorbereiding die de laatste weken was stilgevallen en het weer. De laatste voorbereiding was nochtans goed, ik had een playlist, had drinken en eten bij , mijn nummer was ik de dag ervoor gaan ophalen en ik was ingesmeerd. Maar toch , ik merkte toen ik aan 15 km kwam dat ik aan mijn limiet zat, vanaf daar heb ik af en toe moeten wandelen. Maar uiteindelijk heb ik wel uitgelopen , op 2 uur 27 min en nog iets dus wel sneller ( als je van snelheid kunt spreken ) dan vorige maal.  
Eten en drinken blijft een probleem, ik was echt uitgedroogd, een kilo minder dan ervoor en ik had enkel 2 gellekes gegeten. Na mijn bad voelde ik mij ook beroerd, effe rusten en recuperatiedrank hebben dat wel verholpen. Was nodig want zondag was natuurlijk moederkesdag en dat betekende bezoeken aan moeder en schoonmoeder in omgekeerde volgorde. 
Maar nu dit is afgelopen staan er korte races op het program, een 5 km in de achtertuin en een 10 km een paar km verder. Beide in juni, omdat ik toch echt wat meer ervaring moet opdoen zodat ik wat relaxter aan de start kom. 
Maar ondertussen troosten we ons met de volgende gedachte :-) 


No comments:

Post a Comment