About Me

Vrouw, 2 kinderen jongens , gescheiden en hertrouwd, hou van lopen , eten en gezelligheid, minder fan van poetsen, behoorlijk chaotisch wat spijtig genoeg de 2 kinderen geërfd hebben

Tuesday, July 4, 2017

Aftellen

Nog effe en dan vertrekken we naar Costa Rica, dat wil dus zeggen 2 weken niet lopen en voordien was het ook al moeilijk, examens zonen met ook wisselend resultaat. Toch raar dat je als ouder meer met de examens van je kinderen inzit dan vroeger met je eigen examens. Vandaar effe een idee "pikken" aannemen om toch iets te schrijven, wie van de drie.


A.

1. Ik heb ooit eens op een festival opgetreden.
2. Ik ben ooit eens in aanraking geweest met de politie.
3. Ik ben ooit ergens voor genomineerd geweest.
Ik zou niet weten welk talent ik, zou kunnen demonstreren. 
In contact met de politie, ook hier enkel door vervelende ex die er in slaagde een klacht in te dienen nadat we een afspraak hadden gemaakt. 
Het derde is me ook nog niet overkomen , hoewel ik van mijn partner vermoedelijk wel de nominatie krijg voor 's werelds meest chaotische en wanordelijke persoon, een nominatie voor beste huisvrouw zit er zeker niet in.

B.

1. Ik ben ooit eens in elkaar geslagen.
2. Ik heb wel eens een cursus gevolgd.
3. Ik heb wel eens een boete gehad.
Het eerste gelukkig nog niet en hopelijk gaat dat ook nooit gebeuren. 
Cursussen heb ik gevolgd maar meestal in het kader van mijn beroep dus niet echt uit pure interesse. 
En boetes, Ik vrees dat ik de tel kwijt ben ondertussen. Snelheidsboetes vallen hier ,spijtig genoeg , regelmatig in de brievenbus en door mijn vergeetachtigheid betaal ik regelmatig een boete op betalingen.

C.

1. Ik ben wel eens achttien keer achter elkaar in een achtbaan geweest.
2. Ik heb hoogtevrees.
3. Ik durf niet in achtbanen
Ik ga wel in achtbanen maar 18 is erover, nu vroeger toen ik jong was had ik schrik maar met het ouder worden is die schrik weggegaan. De meeste mensen worden blijkbaar voorzichtiger met het ouder worden maar bij mij is het juist andersom. De eerste jaren was ik geen held op de skilatten nu kunnen ze me overal ( bij wijze van spreken) neerzetten, blauw , rood of zwart maakt niet uit, ik heb bijna geen angst meer. En ik heb slecht dieptezicht dus ook geen hoogtevrees.

D.

1. Ik houd van Nederlandstalige muziek.
2. Ik ben naar drie concerten geweest.
3. Ik ben een grote fan van het Songfestival.
Ik ben niet echt grote fan van Nederlandstalige muziek, sommige wel , maar dat heeft niets met de taal op zich te maken. Alleen stoort de tekst me veel sneller als men in het Nederlands zingt wat raar is, want soms als ik in de auto naar de radio luister vertaal ik de teksten van Engelstalige liedjes en je kunt je niet voorstellen dat je dit effectief in het Nederlands zou  zingen. Vooral als mijn oudste zoon zijn muziek opzet ( genre rap/hiphop) dan zijn de vertalingen om rode oortjes van te krijgen. En toch mijn eerste concert was een Nederlandstalige groep,Doe Maar. Samen met mijn oudere broer want nog te jong om alleen te gaan in 1984 . Voor de rest heb ik weinig concerten meegemaakt, tenzij je toen nog Torhout Werchter meetelt en Night of The Proms, waar ik een aantal maal naar toe ben gegaan. Op de naam van de laatste kon ik niet komen , waardoor ik naar de site van het Sportpaleis ging en nu dus tickets heb gekocht voor Oscar and the wolfs in het najaar.
Het Songfestival , geen grote fan, maar ik kijk wel mee met de kinderen vooral voor de commentaar van Peter Van de Veire en de sfeer thuis.


No comments:

Post a Comment